+30 2106894523 - 2106892263 info@kepsi.gr

Όροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ TOY ΔΙΚΤΥΑΚΟY ΤΟΠΟY ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΥ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

(www.kepsi.gr)

Ο ΠΑΡΩΝ ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Το περιεχόμενο του kepsi.gr, όπως τα κείμενα, τα γραφικά, οι εικόνες και οι πληροφορίες που παρουσιάζονται, αλλά και οποιοδήποτε άλλο υλικό συμπεριλαμβάνεται στην ιστοσελίδα χρησιμοποιείται με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση. Ο παρών δικτυακός τόπος δεν αντικαθιστά τον θεράποντα ιατρό σας.

Πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα , παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά το παρόν έγγραφο.

Ι. ΓΕΝΙΚΑ

Τον δικτυακό τόπο “kepsi.gr“ δημιούργησε και διαχειρίζεται η κλινική ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια Μαρία Λιακάκου  και επιστημονική υπεύθυνη για την παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας στο Επίκεντρο Ψυχοσωματικής Ιατρικής.
Η επίσκεψη και χρήση του παρόντος Δικτυακού Τόπου  www.kepsi.gr – Επίκεντρου Ψυχοσωματικής Ιατρικής (αφεξής ΔΤ) συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των κάτωθι όρων (οι οποίοι ισχύουν άμεσα, ήτοι από την πρώτη επίσκεψη σε αυτόν). Σε περίπτωση που ο χρήστης/επισκέπτης δε συμφωνεί και δεν αποδέχεται τους όρους του παρόντος, οφείλει να μην κάνει χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του παρόντος Δικτυακού Τόπου. Η πλοήγηση, και παραμονή στον παρόντα διαδικτυακό τόπο και η αρχειοθέτηση / καταλογογράφηση αυτού συνιστά έμπρακτη αποδοχή των παρακάτω όρων χρήσης. Για λόγους ασφαλείας σε θέματα υγείας, δικαίωμα χρήσης αυτού του ιστοτόπου έχουν μόνο χρήστες 18ετών και άνω. Αν είστε κάτω των 18 ετών, δεν έχετε δικαίωμα χρήσης σε αυτόν τον ιστότοπο.

Ο ΔΤ  μπορεί, για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς προειδοποίηση, να αλλάξει αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις. Η συνέχιση της χρήσης της ιστοσελίδας από τους χρήστες μετά από την ημερομηνία ισχύος οποιωνδήποτε αλλαγών στους Όρους και Προϋποθέσεις θα εκλαμβάνεται ως αποδοχή από τους χρήστες των αλλαγών αυτών.

Εάν οποιοδήποτε άρθρο των κατωτέρω όρων θεωρείται ως μη εφαρμόσιμο, δε θα επηρεάσει την εγκυρότητα και τη δυνατότητα εφαρμογής των υπόλοιπων όρων.

Οι Όροι αυτοί διέπουν την πρόσβαση και την χρήση της ιστοσελίδας από τους χρήστες.

*Η χρήση αυτού του ιστότοπου παρέχεται από www.kepsi.gr σύμφωνα με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις.

Συμφωνείτε ότι θα χρησιμοποιείτε τον παρόντα ιστότοπο μόνο για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που δεν θα παραβιάζει τα δικαιώματα, ούτε θα περιορίζει ή απαγορεύει τη χρήση και απόλαυση του ιστότοπου από οποιονδήποτε τρίτο. Μηνύματα που παρουσιάζουν μία ή περισσότερες από τις παρακάτω ιδιότητες απαγορεύονται απολύτως:
Περιεχόμενο παράνομο, επιβλαβές ή επιζήμιο, όπως δυσφημιστικό, υβριστικό, βίαιο, χυδαίο,
πορνογραφικό ή που παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα τρίτων.
Περιεχόμενο που προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
Περιεχόμενο αντίθετο προς τα χρηστά ήθη ή τη δημόσια τάξη.
Περιεχόμενο που συνιστά spam (μη ζητηθείσα εμπορική επικοινωνία – διαφήμιση).
Άμεσες ή έμμεσες εμπορικές διαφημίσεις και εν γένει προωθητικές ενέργειες προσώπων, προϊόντων ή υπηρεσιών.
Προσβλητικές ή υποτιμητικές αναφορές σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή σε προστατευόμενα διακριτικά γνωρίσματα (εμπορικά σήματα, επωνυμίες, διακριτικούς τίτλους επιχειρήσεων κλπ.), η υποκλοπή ή εν γένει παραβίαση της ιδιωτικής ζωής τρίτων (όπως δημοσίευση, η συλλογή ή/και αποθήκευση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών), η μίμηση οποιουδήποτε νομικού ή φυσικού προσώπου ή ψευδή δήλωση για την ταυτότητα του χρήστη.
Δημοσίευση ή αναφορά συνδέσμων προς παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού καθώς επίσης και κάθε άλλου περιεχομένου (εικόνες, μουσικά κομμάτια κοκ.) υλικού που παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς και συνδέσμους “peertopeer”.
Περιεχόμενο ή αρχεία που περιέχουν επιβλαβές υλικό (ιούς κτλ.).
Παραπομπές ή links σε άλλες ιστοσελίδες με παράνομο ή επιβλαβές περιεχόμενο

ΙΙ. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Ο ιστότοπος  kepsi.gr διατηρεί όλα τα πνευματικά δικαιώματα αναφορικά με το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου του, καθώς και τα αντίγραφα αυτού. Το σύνολο του περιεχομένου του ιστότοπου, εκτός των ρητώς μνημονευομένων πνευματικών δικαιωμάτων τρίτων, ανήκει στo www.kepsi.gr και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία τους, σύμφωνα με το εθνικό, διεθνές και εθιμικό δίκαιο. Το περιεχόμενο του ιστότοπου του οποίου ανήκει ή έχει παραχωρηθεί στο www.kepsi.gr, διατίθεται στους χρήστες για προσωπική χρήση και δη μόνο για πληροφοριακούς και επ’ουδενί για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς. Η αναπαραγωγή για προσωπική χρήση ή για περαιτέρω μη εμπορική διάδοση σε τελικούς χρήστες (για εκπαιδευτικούς ή ερευνητικούς σκοπούς, ιδιωτική μελέτη ή εσωτερική κυκλοφορία εντός ενός οργανισμού ή νομικού προσώπου) επιτρέπεται υπό τη ρητή προϋπόθεση ότι γίνεται δεόντως και ευκρινώς μνεία των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας  www.kepsi.gr και της πηγής προέλευσης. Ομοίως, απαιτείται γραπτή άδεια για τη δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση ή οιαδήποτε άλλη εκμετάλλευση, ολική ή μερική, του περιεχομένου του ιστότοπου του Επίκεντρου Ψυχοσωματικής Ιατρικής- www.kepsi.gr. Τα κείμενα, γραφικά, φωτογραφίες, εικόνες video, ήχοι κ.λπ. που εμφανίζονται στο δικτυακό τόπο προστατεύονται από πνευματικά και συγγραφικά δικαιώματα (copyright) και δεν επιτρέπεται να αναπαραχθούν με οποιοδήποτε τρόπο, χωρίς την έγγραφη συναίνεση του αρμοδίως οριζόμενου προς τούτο υπευθύνου. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στον παρόντα ιστότοπο και φέρουν τυχόν τα σήματα τρίτων (οργανισμών, εταιρειών, ενώσεων κ.λπ.) αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και, ως εκ τούτου, οι οικείοι φορείς φέρουν τη σχετική ευθύνη προστασίας τους. Τροποποίηση του υλικού του δικτυακού τόπου www.kepsi.gr ή χρήση για άλλους σκοπούς διώκεται ποινικά. Πάντοτε στα πλαίσια της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμφανίζονται κάθε φορά στην Ιστοσελίδα να είναι κατά το δυνατόν ακριβή και αληθή, δεν φέρουμε όμως καμία ευθύνη για την αξιοπιστία ή πληρότητα τους. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου της Ιστοσελίδας. Τυχόν αναπαραγωγή επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου της Ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας μας ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

ΙΙΙ. ΕΥΘΥΝΕΣ ΧΡΗΣΤΩΝ

Η χρήση/ επίσκεψη της Ιστοσελίδας προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των περιγραφόμενων με την παρούσα όρων χρήσης. Η πλοήγηση και παραμονή στην Ιστοσελίδα, η αρχειοθέτηση/ καταλογογράφηση αυτής συνιστά έμπρακτη αποδοχή των με την παρούσα περιγραφόμενων όρων χρήσης. Οι επισκέπτες/ χρήστες της Ιστοσελίδας οφείλουν να συμμορφώνονται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες και να απέχουν από κάθε παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά κατά την επίσκεψη/ χρήση αυτής και σε σχέση με αυτήν. Η επίσκεψη/ χρήση του διαδικτυακού τόπου πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην περιορίζει ή εμποδίζει την επίσκεψη/ χρήση του από τρίτους. Ο Χρήστης υποχρεούται να χρησιμοποιεί την Ιστοσελίδα σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σ’ αυτόν, να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή των υπηρεσιών μέσω της Ιστοσελίδας. Ο επισκέπτης/ χρήστης ευθύνεται και αναλαμβάνει να αποκαταστήσει οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στην διαχειρίστρια ή/και την Ιστοσελίδα από παράνομη ή αθέμιτη ή αντίθετη εν γένει στα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους χρήση της Ιστοσελίδας και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτής.

ΙV. ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Α. Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, ο δικτυακός τόπος δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης του δικτυακού τόπου κατά την χρήση της υπηρεσίας, στην χρήση των οποίων προβαίνει με δική του πρωτοβουλία. Σε καμία περίπτωση ο ΔΤ kepsi.gr δε φέρει ευθύνη έναντι οποιουδήποτε ή για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, παρεπόμενες, θετικές ή αποθετικές ζημίες οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένης και της ηθικής βλάβης, που σχετίζονται με ή απορρέουν από αυτό το διαδικτυακό τόπο ή από οποιαδήποτε χρήση αυτού ή από οποιονδήποτε άλλο διαδικτυακό τόπο ή άλλη πηγή προς την οποία υπάρχει διασύνδεση, παραπομπή ή δυνατότητα πρόσβασης από τον παρόντα διαδικτυακό τόπο, ή για τη χρήση, φόρτωση (download) ή δυνατότητα πρόσβασης σε οποιαδήποτε υλικά, πληροφορίες, προϊόντα ή υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, οποιωνδήποτε διαφυγόντων κερδών, απώλειας προγραμμάτων ή άλλων δεδομένων, ακόμα και στην περίπτωση που το kepsi.gr έχει ενημερωθεί ρητώς για το ενδεχόμενο να προκύψουν τέτοιες ζημίες. Σε καμία περίπτωση το kepsi.gr δεν ευθύνεται για οιασδήποτε φύσεως ζημία τυχόν προκληθεί σε οιονδήποτε τρίτο σε σχέση με τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας ή την εκτέλεση του λογισμικού, των κειμένων, της παροχής ή την αποτυχία παροχής υπηρεσιών, ή πληροφοριών διαθέσιμων από αυτή την ιστοσελίδα.

Το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας καθώς και οι παρεχόμενες υπηρεσίες μέσω αυτής, διατίθενται «ως έχουν» και δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή μη, σχετικά με την αρτιότητα, ορθότητα, επικαιρότητα, εμπορικότητα, μη παραβίαση ή καταλληλότητα του περιεχομένου αυτού για οποιαδήποτε χρήση, εφαρμογή ή σκοπό. Στόχος του ΔΤ kepsi.gr είναι να παρέχει, μέσω του ιστότοπου του, ακριβή και ενημερωμένα στοιχεία.
Εάν επισημανθούν σφάλματα θα καταβληθεί άμεσα κάθε προσπάθεια για τη διόρθωσή τους, χωρίς, ωστόσο, ο  ΔΤ να εγγυάται ότι τα λάθη θα διορθώνονται άμεσα ή εξ ολοκλήρου ή ότι θα δίδονται απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που τίθενται. Το Επίκεντρο Ψυχοσωματικής Ιατρικής λαμβάνει κάθε προσήκον και ευλόγως αναμενόμενο μέτρο, έτσι ώστε τα στοιχεία, οι πληροφορίες και το οπτικοακουστικό υλικό που αποτελούν το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας να είναι πλήρη, ακριβή και αξιόπιστα. Δεν δύναται ωστόσο να εγγυηθεί την ορθότητα, πληρότητα, ακρίβεια και αξιοπιστία των ως άνω στοιχείων και δεν ευθύνεται έναντι του επισκέπτη/ χρήστη ή τρίτων για οποιαδήποτε ζημία οφειλόμενη στον εσφαλμένο, ανακριβή ή ανεπίκαιρο χαρακτήρα τους. Ωστόσο καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στα πλαίσια του τεχνολογικού ελέγχου, προκειμένου οι υπηρεσίες, τα περιεχόμενα της Ιστοσελίδας να παρέχονται απρόσκοπτα και χωρίς διακοπή. Δεν ευθύνεται όμως στην περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, διακοπεί η λειτουργία της Ιστοσελίδας ή καθίσταται δυσχερής ή/και αδύνατη η πρόσβαση σε αυτή,ή αν παρά τα τηρούμενα μέτρα ασφαλείας, εντοπιστούν «ιοί» ή άλλο επιβλαβές λογισμικό και μεταδοθούν στα τερματικά των επισκεπτών/ χρηστών, ή αν τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα (“hackers”) παρέμβουν στο περιεχόμενο και στην λειτουργία της Ιστοσελίδας καθιστώντας δυσχερή την χρήση της ή προκαλώντας προβλήματα στην ορθή λειτουργία αυτής. Επίσης, ο ΔΤ δεν φέρει ευθύνη για την προσωρινή μη διαθεσιμότητα της Ιστοσελίδας, για την διακοπή μεμονωμένων ή όλων των λειτουργιών της ή για οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή τεχνικά θέματα που τυχόν εμφανισθούν. Ο ΔΤ υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, δεν ευθύνεται έναντι του χρήστη ή οποιουδήποτε τρίτου για οποιασδήποτε μορφής ζημία, άμεση ή έμμεση που σχετίζεται με οποιοδήποτε τρόπο με τη χρήση της Ιστοσελίδας, την πλοήγηση σε αυτή και τη χρήση των υπηρεσιών ή των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτή. Κάθε επισκέπτης/ χρήστης οφείλει να λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα ασφάλειας (π.χ. προγράμματα προστασίας από ιούς) πριν από οποιαδήποτε ‘’φόρτωση’’ από την Ιστοσελίδα. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή επισκευών, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/ χρήστης και σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής της σελίδας kepsi.gr.

Β.Πολιτική σύνταξης σελίδων / άρθρων

Οι σελίδες, τα άρθρα και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα προέρχονται από ιατρικά εκπαιδευμένους και ειδικά εξειδικευμένους επαγγελματίες. Κάνουμε κάθε προσπάθεια οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό τον δικτυακό χώρο να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρεις και να συνοδεύονται με σαφείς αναφορές της αρχικής προέλευσης των στοιχείων και, όπου είναι εφικτό, να παρέχονται και σχετικές ηλεκτρονικές παραπομπές σε αυτά τα στοιχεία. Ωστόσο, όλες οι πληροφορίες σχετικά με το  Επίκεντρο Ψυχοσωματικής Ιατρικής www.kepsi.gr προορίζονται για εκπαιδευτικούς και ενημερωτικούς σκοπούς μόνο. Το Επίκεντρο Ψυχοσωματικής Ιατρικής δεν ευθύνεται κατά κανέναν τρόπο και σε κανέναν βαθμό για την κακή και ενάντια στους παραπάνω όρους χρήση αυτού του ιστοτόπου. Οι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα του Επίκεντρο Ψυχοσωματικής Ιατρικής δεν υποκαθιστούν τις συμβουλές από τον ιατρό σας και δεν  έχουν σκοπό να καλύψουν όλες τις πιθανές χρήσεις, προφυλάξεις, αλληλεπιδράσεις ή παρενέργειες από μη ενδεικνυόμενη χρήση των φυσικών ήπιων εναλλακτικών θεραπειών. Αυτές οι πληροφορίες πιθανόν να μην ανταποκρίνονται στις συνθήκες της δικής σας ζωής και κατάστασης υγείας.

Τα κείμενα που αφορούν σε ιατρικές και θεραπευτικές μεθόδους δεν έχουν σαν στόχο, να

χρησιμοποιηθούν ως εναλλακτική λύση, αντί της συμβουλής, από τους επαγγελματίες

Ιατρούς ή άλλους αρμόδιους επαγγελματίες. Αν χρειάζεστε συμβουλή για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας, παρακαλούμε να απευθύνεστε στους ειδικούς για την υγεία, διότι απαιτείται να υποβληθείτε σε φυσική και διαγνωστική εξέταση.

Για συγκεκριμένες ιατρικές συμβουλές, για διαγνώσεις και θεραπεία, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Μην αμελείτε να επισκεφθείτε τον γιατρό σας και να ζητήσετε ιατρική συμβουλή επειδή θεωρείτε ότι έχετε καλυφθεί από κάτι που διαβάσατε στο Επίκεντρο Ψυχοσωματικής Ιατρικής. Πριν ξεκινήσετε, τροποποιήσετε ή διακόψετε μία θεραπεία, πρέπει να ενημερώσετε τον θεράποντα ιατρό σας, έτσι ώστε να κριθεί υπεύθυνα ποια είναι η πιο ενδεδειγμένη πορεία για την θεραπεία σας.

Οι μαρτυρίες θεραπειών που αναφέρονται στην σελίδα kepsi.gr/testimonials αποτελούν δείγματα εξαιρετικής απόδοσης των αναφερόμενων φυσικών ή εναλλακτικών συμπληρωματικών θεραπειών ως αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αγωγής που ακολουθήθηκε βάσει του ιατρικού ιστορικού το οποίο ελήφθη στο Επίκεντρο Ψυχοσωματικής Ιατρικής  ή/και της παρεχόμενης ψυχολογικής υποστήριξης και ψυχοθεραπείας που ακολουθήθηκε βάσει της προσωπικότητας και του αιτήματος του ενδιαφερόμενου. Ο θεραπευτικός σχεδιασμός εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες, τις κλινικές εκδηλώσεις, την προσωπικότητα και το αίτημα του θεραπευόμενου.

Κάθε μαρτυρία για τις φυσικές ή εναλλακτικές συμπληρωματικές θεραπείες και τα αποτελέσματα που είχαν στα προβλήματα υγείας ενός θεραπευόμενου καθώς και για τις ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες είναι μοναδική περίπτωση, όπως μοναδική είναι η περίπτωση υγείας και προτεινόμενου σχήματος φυσικής ή εναλλακτικής συμπληρωματικής θεραπευτικής αγωγής για κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες και τις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.

V.ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Οι ανωτέρω όροι χρήσης του δικτυακού τόπου, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες, που έχει υπογράψει η χώρα.

Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.
Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του δικτυακού τόπου και του χρήστη των υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς.
Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.
Σε κάθε περίπτωση ο δικτυακός τόπος διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των παρόντων όρων ενημερώνοντας σχετικά τους χρήστες του με ανάρτηση της τροποποίησής σε αυτόν και μέσα στο υπάρχον νομικό πλαίσιο.
Εάν κάποιος χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους Χρήσης που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου www.kepsi.gr